Antena Căutare

Se fac noi săpături în curtea lui Dincă. Oamenii legii nu mai pot folosi scannerul și au recurs la excavatoare

După mai bine de o lună, specialiștii fac săpături în curtea lui Dincă pentru a căuta probe. În acest moment se folosește un excavator pentru că scannerul nu mai funcționează. 

După mai bine de o lună, specialiștii fac săpături în curtea lui Dincă pentru a căuta probe. În acest moment se folosește un excavator pentru că scannerul nu mai funcționează.

Mai multe descoperiri au fost făcute de anchetatori, iar zona care indică cele mai multe suspiciuni se află chiar sub casă. Acolo s-ar afla tone de materiale de construcții, potrivit România TV.

Acolo ar putea fi ascunse probe ale activității infracționale ale lui Gheorghe Dincă.

La această oră se fac săptăuri, iar pământul excavat este atent verificat de către oamenii legii. Acestea folosesc greble și sape pentru a verfica fiecare cuvă de pământ excavată.

Procurorii DIICOT mai au doar două zile pentru a face cercetările la fața locului însă cel mai probabil mandatul de percheziție domiciliară va fi prelungit.

Un aparat de scanat a fost adus de anchetatori în urmă cu câteva zile la Caracal, pentru a face cercetări amănunţite la locuinţa lui Gheorghe Dincă. Aparatul a depistat deja câteva anomalii la nivelul solului, declarau surse judiciare, potrivit Mediafax. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul percheziţiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei.

Totodată, procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

Specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă.

Transport gratuit elevi cu autobuze școlare, din 9 septembrie. Trasee anunțate... Un celebru lanț de restaurante tip fast-food revine în România. Compania a început deja angajările...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x