Antena Căutare

Se iau măsuri DRASTICE! Autorităţile sunt SPERIATE de pesta porcină şi fac un APEL către populaţie!

Speriate de pesta porcină care face ravagii în gospodăriile din Brăila, autorităţile iau măsuri drastice. Traficul peste Dunăre este strict monitorizat, iar la trecerile cu bac-ul sunt amplasate filtre pentru dezinfecția maşinilor. Mai mult, autorităţile au făcut apel la populaţie să limiteze pe cât posibil contactul cu insula. 

Speriate de pesta porcină care face ravagii în gospodăriile din Brăila, autorităţile iau măsuri drastice. Traficul peste Dunăre este strict monitorizat, iar la trecerile cu bac-ul sunt amplasate filtre pentru dezinfecția maşinilor. Mai mult, autorităţile au făcut apel la populaţie să limiteze pe cât posibil contactul cu insula.

Insula Mare a Brăilei, acolo unde s-au inregistrat deja zece focare şi au fost sacrificate peste trei mii de animale, e în stare de alertă. La fiecare trecere cu bacul sunt filtre de poliţişti şi echipe care fac dezinfecţia.

Întrunite în Comitet de Situaţie de Urgenţă, autorităţile brăilene încearcă să oprească răspândirea virusului de pestă porcină care a provocat deja pierderi materiale uriaşe oamenilor din zonă.

ATENŢIE mare! Românii sunt vizaţi de o nouă ţeapă online. Mii de persoane au picat deja în plasa şarlatanilor!... Teribilismul și lipsa de resposabilitate costă! ACCIDENT cu minori în Dâmboviţa. Ce s-a întâmplat cu mașina în care se a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x