Antena Căutare

Se inchide circulatia in Drumul Taberei din cauza lucrarilor la metrou

Traficul rutier este inchis in Drumul Taberei, intre strada Valea Argesului si strada Valea Ialomitei. De asemenea, din cauza lucrarior de reabilitare a carosabilului sau pentru construirea  unui pasaj suprateran circulatia autovehiculelor este restrictionata in mai multe zone din Capitala.

Brigada Rutiera Bucuresti avertizeaza ca traficul este inchis intre strazile Valea Argesului si Valea Ialomitei si in zona Drumul Taberei nr. 34 din cauza lucrarilor pentru metrou.

Tot in Bucuresti, pe Calea Vacaresti si Soseaua Mihai Bravu se executa lucrari pentru constructia unui pasaj suprateran. Circulatia este restrictionata pe sensul dinspre Piata Sudului catre Calea Vitan. De asemenea, bulevardul Aerogarii este in curs de reabilitare. Pe strada Liviu Rebreanu se modernizeaza calea de rulare a tramvaielor, iar pe Soseaua Alexandriei se lucreaza la reteaua de canalizare.

Soferii ar putea intampina probleme si in zona Podul Timpuri Noi si Calea Rahovei-Soseaua Progresului, unde semafoarele sunt defecte.

Foto: Intact Images

Avertizare meteorologica: Capitala si 11 judetele din tara, cuprinse de ceata... UPDATE! Explozie la poligonul militar Harman! O persoana a fost grav ranita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x