Antena Căutare

Se întâmplă în Caracal! Ars într-o explozie, un bărbat a fost scăpat de pe targă

A suferit arsuri pe aproape 90% din suprafaţa corpului şi, de parcă n-ar fi fost de ajuns, a mai fost şi trântit de pe targă de medici.

 A suferit arsuri pe aproape 90% din suprafaţa corpului şi, de parcă n-ar fi fost de ajuns, a mai fost şi trântit de pe targă de medici.

A fost un prânz zgomotos în Caracal! Angajaţii unui restaurant din centrul oraşului s-au gândit că n-ar fi rău să scoată gazele din butelie în interiorul localului şi de aici până la dezastru a mai fost doar o scânteie. Care a venit când un bărbat de 27 ani a intrat în bucătărie şi a aprins aragazul.

Explozia a fost atât de puternică încât geamurile maşinilor din apropiere s-au spart , iar etajul localului a fost avariat aproape în totalitate. S-au înregistrat trei victime, cea mai gravă suferind arsuri pe aproape toată suprafata corpului. Ca totul să fie complet, în drumul spre elicopterul ce venise să-l ducă la Bucureşti, bărbatul a fost scapat de medici de pe targă.

Se zbate, acum, între viaţă şi moarte, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de reuşită!

Racii se înţeleg de minune cu partenerul de viaţă! Iată ce spune Horoscopul de Weekend... PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în următoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x