Antena Căutare

Se intampla in Satu Mare: Asistent de pe ambulanta, injunghiat de o pacienta

S-a dus sa salveze un om si a fost cat pe ce sa-si piarda viata. Este vorba de un asistent medical din Satu Mare, care a fost injunghiat in timpul unei interventii. Agresorul a fost chiar pacientul, o femeie care sufera de o boala psihica. Barbatul a ajuns pe masa de operatie.

Asistentul a raspuns apelului unui barbat, care a cerut ajutor pentru ca mama lui, bolnava psihic, refuza sa isi ia medicamentele. Cand sa o urce in ambulanta, femeia a lovit naprasnic. L-a injunghiat cu un cutit bine ascuns.

In timp ce femeia era dusa la sectia de politie, victima intra in operatie. Fiul agresoarei este si el in stare de soc. Nu intelege cum a pus mama sa mana pe cutit. Nici colegii victimei nu sunt insa mai linistiti.

De la politie, femeia a fost dusa la spital, unde i-a fost pusa mana in ghips. Se pare ca, in agitatia produsa la urcarea in ambulanta, si-a fracturat bratul. Acum, agresoarea este internata la Psihiatrie.

Politia ancheteaza cazul, dar, daca se dovedeste ca aceasta nu avea discernamant, nu au pe cine sa traga la raspundere.

Fermele ecologice, salvarea agricultorilor pe timp de seceta ... INS: 19.043.767 de persoane au resedinta in Romania, dupa centralizarea a 48% din date...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x