Antena Căutare

Se poate și la noi! Trei elevi români, din aceeași clasă, aleși să studieze la Oxford. Condiția pe care mai trebuie să o îndeplinească

Cei trei elevi vor pleca la toamnă în Marea Britanie, pentru a studia la Universitatea Oxford, care i-a acceptat ca viitori studenți.

Cei trei elevi vor pleca la toamnă în Marea Britanie, pentru a studia la Universitatea Oxford, care i-a acceptat ca viitori studenți.

Marilena Beșcucă, Claudiu Săvulescu şi Emanuel Dumitru sunt colegi de clasă la Colegiul Naţional „Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte, cel mai vechi liceu din oraș.

Marilena Beșcucă va studia informatica, Emanuel Dumitru va fi student la Inginerie, iar Claudiu Săvulescu se va specializa în Chimie. Toţi trei au trecut cu bine de probele eliminatorii şi de interviurile pe care le-au susţinut la Oxford în luna decembrie a anului trecut. Ultima condiție pe care trebuie să o îndeplinească este să obţină peste 9 la examenul de bacalaureat din această vară.

„Cred că o sa fie cam greu, din cauza volumului de muncă pe care îl necesită absolvirea și studiul la Oxford și, în același timp, știu că o sa fie frumos datorită oamenilor cu care voi conversa și voi trăi acolo. Datorită locurilor și bibliotecilor și muzeelor la care voi avea acces”, a povestit Marilena.

Schimbare majoră pe Facebook! Toţi utilizatorii trebuie să afle noutatea... De la 100 la 56 de kilograme și la un corp perfect fără pic de efort! Nici ei nu-i vine să creadă cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x