Antena Căutare

Se raceste vremea! Maximele cu greu vor mai trece de 10 grade

Romanii vor mai avea parte de cateva zile cu vreme frumoasa. Temperaturile vor scadea semnificativ de la mijlocul acestei saptamani. Nici vorba, insa, de zapada luna aceasta.


O prognoza pe 10 zile, oferita de weather.com, anunta o scadere treptata a temperaturilor, astfel incat de pe 20 noiembrie maximele cu greu vor mai trece de 10 grade in sudul tarii. In celelalte zone va fi mai frig de atat.

Pe timpul noptii, in centrul tarii, vor fi si temperaturi negative. Pe masura ce temperaturile vor scadea, vor creste sansele de ploaie. Totusi, nu sunt asteptate cantitati mari de precipitatii.

Daca va doriti zapada trebuie sa mai aveti rabdare. Pana la finalul lunii nu sunt sanse prea mari sa ninga nici macar la munte. In prognoza realizata de accuweather.com, pana la finalul lui noiembrie nu sunt anuntate nici temperaturi foarte scazute, nici conditii de precipitatii. De fapt, in ultima saptamana de toamna temperaturile maxime vor trece de 5 grade in majoritatea oraselor si pot ajunge chiar la 10 ...12 grade in sudul tarii.

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA IN URMATOARELE ZILE IN TOATE ZONELE TARII!

VIDEO! Incendiu la un supermarket din Bucuresti... EDITORIAL Ana Maria Paunescu - Nemuritorul existentei mele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x