Antena Căutare

Se reia traficul aerian!

UPDATE 10.55: Aeroporturile Otopeni, Baneasa, Craiova, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sibiu, Cluj Napoca se dechid incepand cu ora 15.00, a anuntat premierul Emil Boc. Raman inchise aeroporturile de la Targu Mures, Bacau, Iasi, Tulcea, Suceava, Constanţa, existand posibilitatea ca acestea sa fie deschise marti dimineata, a mai spus premierul.

Dupa mai bine de 48 de ore de tensiune si nervi pentru pasagerii curselor aeriene anulate din cauza norului vulcanic, aseara a venit si prima veste buna. Cerul Romaniei se redeschide partial in aceasta dimineata pentru traficul aerian.

De la ora 9 aeroporturile pe din Arad si Timisoara ar trebui sa se reia zborurile. Si aeroporturile din Bucuresti, Craiova si Constanta ar putea fi redeschise astazi de la ora 3 dupa-amiaza. O decizie clara in acest sens va fi luata in aceasta dimineata la ora 10 atunci cand Comitetul pentru situatii de urgenta se va reuni la Palatul Victoria.


Pasagerii curselor aeriene anulate din cauza norului vulcanic pot rasufla usurati. Incepand din aceasta dimineata se redeschid primele aeroporturi. Anuntul a fost facut aseara de catre Anton Marin, secretar de stat in ministerul Transporturilor

Aproape 65.000 de romani au fost afectati de anularea a peste 300 de curse aeriene din tara noastra. Capitala a fost cel mai afectat oras - peste 190 de zboruri au fost anulate de pe aeroportul Henry Coanda, si mai mult de 50 de pe Aurel Vlaicu. Si pierderile operatorilor aerieni sunt semnificative. In cele doua zile de interdictii de zbor, numai compania nationala a pierdut peste 2,2 milioane de euro.

Vezi situatia zborurilor de pe Otopeni si Baneasa... ALERTA! Cerul Romaniei s-ar putea inchide din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x