Antena Căutare

Se schimba datele in cazul asasinatului din Bucuresti: Portretul-robot, departe de imaginea agresorului

Se schimba datele problemei in cazul impuscaturilor din Bucuresti! La patru zile de la atac, ancheta scoate la iveala ca una dintre armele rusesti cu care s-a tras e o versiune modificata, cu un calibru mai mic. Asa s-ar putea explica si cum glontul care i-a tintit inima victimei s-a oprit intr-un telefon mobil. Nici portretul-robot facut de politisti nu e tocmai reusit. O spune un martor cheie, in exclusivitate pentru Observator.

Diferenta de proiectil este foarte importanta. Asa se explica si cum a fost salvat tanarul de un telefon mobil. Experimentul facut de reporterii Observator a aratat ca un glont de Makarov sau de AK 47, tintit spre inima, l-ar fi ucis pentru ca ar fi trecut prin smartphone-ul pe il tinea in buzunarul hainei, la piept.

Desi portretul-robot facut de criminalisti il arata pe unul dintre agresori ca pe un barbat chel cu nas usor coroiat, un martor care a vazut atacul si a vorbit cu reporterii Observatorului sub protectia anonimatului sustine ca imaginea este destul de departe de adevar: "Are o fata subtiata, nu e falcos, o fata rotunda, tenul deschis si un nas mic, ca-l vedeam din profil".

Pana acum, victima atacului nu a putut sa-i ajute prea mult pe politisti. Tanarul le-a spus anchetatorilor ca nu-i cunoaste pe agresori.

Sfaturi pretioase pentru mamici din partea unor medici specializati... Clasa pregatitoare, o afacere pe banii parintilor: Cat castiga cadrele didactice din alegerea materialelor scolare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x