Antena Căutare

Schimbare importantă privind pașapoartele! Noua decizie a Guvernului este aplicată de azi și afectează sute de mii de români!

Bucurestenii trebuie sa mearga la mall daca au nevoie de pasaport. De astazi, functioneaza doar doua locatii unde locuitorii din Capitala si din Ilfov pot depune cereri pentru documente de calatorie, ambele in incinta unor malluri. Ministerul de Interne a incercat sa rezolve problema aglomeratiei de la ghisee.

Bucureştenii trebuie să meargă la mall dacă au nevoie de paşaport. De astăzi, funcţionează doar două locaţii unde locuitorii din Capitală şi din Ilfov pot depune cereri pentru documente de călătorie, ambele în incinta unor malluri. Ministerul de Interne a încercat să rezolve problema aglomeraţiei de la ghişee dar a dat peste alte nemulţumiri.

În prima zi de funcţionare au apărut şi primele plângeri. Oamenii din nordul Capitalei nu au fost deloc încântaţi de închiderea punctelor de lucru din Pipera şi Piaţa Amzei. Pe lângă locaţia nouă mai funcţionează un singur punct de lucru, tot într-un mall, în sectorul şase al Bucureştiului.

Reprezentanţii MAI spun că durata medie pentru depunerea documentelor nu ar trebui să fie, de acum înainte, mai mare de 7 minute. Timpul de aşteptare variază însă în funcţie de cât de aglomerat e în ziua respectivă. La intrare, ar trebui să găsiţi în permanenţă pe cineva care să vă ajute cu informaţii.

În prima jumătate a acestui an au fost emise deja 105.000 de paşapoarte. Din 20 iulie, paşapoartele electronice vor fi valabile 10 ani şi nu cinci ca până acum.

Accident CUMPLIT! Un bărbat a murit și alte cinci persoane au fost rănite... Cum va fi VREMEA în următoarele două săptămâni! Planuri de vacanță?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x