Schimbare importantă privind pașapoartele! Noua decizie a Guvernului este aplicată de azi și afectează sute de mii de români!

Bucurestenii trebuie sa mearga la mall daca au nevoie de pasaport. De astazi, functioneaza doar doua locatii unde locuitorii din Capitala si din Ilfov pot depune cereri pentru documente de calatorie, ambele in incinta unor malluri. Ministerul de Interne a incercat sa rezolve problema aglomeratiei de la ghisee.

Bucureştenii trebuie să meargă la mall dacă au nevoie de paşaport. De astăzi, funcţionează doar două locaţii unde locuitorii din Capitală şi din Ilfov pot depune cereri pentru documente de călătorie, ambele în incinta unor malluri. Ministerul de Interne a încercat să rezolve problema aglomeraţiei de la ghişee dar a dat peste alte nemulţumiri.

În prima zi de funcţionare au apărut şi primele plângeri. Oamenii din nordul Capitalei nu au fost deloc încântaţi de închiderea punctelor de lucru din Pipera şi Piaţa Amzei. Pe lângă locaţia nouă mai funcţionează un singur punct de lucru, tot într-un mall, în sectorul şase al Bucureştiului.

Reprezentanţii MAI spun că durata medie pentru depunerea documentelor nu ar trebui să fie, de acum înainte, mai mare de 7 minute. Timpul de aşteptare variază însă în funcţie de cât de aglomerat e în ziua respectivă. La intrare, ar trebui să găsiţi în permanenţă pe cineva care să vă ajute cu informaţii.

În prima jumătate a acestui an au fost emise deja 105.000 de paşapoarte. Din 20 iulie, paşapoartele electronice vor fi valabile 10 ani şi nu cinci ca până acum.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri