Antena Căutare

Sebastian Papaiani a plecat măcinat de un regret! Nu și-a cunoscut niciodată nepotul

Marele actor Sebastian Papaiani, în vârstă de 80 de ani, s-a stins, în urma unui accident vascular cerebral. A lăsat în urmă roluri de excepție, realizări mărețe, dar și multă suferință.

Marele actor Sebastian Papaiani, în vârstă de 80 de ani, s-a stins, în urma unui accident vascular cerebral. A lăsat în urmă roluri de excepție, realizări mărețe, dar și multă suferință.

Însă puțini sunt cei care știu că marele actor avea un fiu, din prima căsnicie, cu actrița Eugenia Giurgiu. După divorț marele actor obținuse custodia lui Sebastian Jr, însă acesta a preferat să locuiască în continuare cu mama lui, lucru peste care actorul nu a putut trece.

„Mă simt vinovat pentru faptul că, deși fusesem încredințat tatălui, la solicitarea mea, atunci când aveam 10 ani, eu am fugit de la el și m-am reîntors la mama. Bică nu mi-a putut ierta niciodată trădarea, de aceea nu a vrut să mai știe absolut nimic de mine. A venit pentru câteva minute în 1987, atunci când îmi satisfăceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte puțin de vorbă, așa ca doi străini. Când a murit mama, în anul 2000, l-am chemat la înmormântare însă a refuzat să vină, preferând să meargă la funeraliile lui Dem Rădulescu”, declara Sebastian Papaiani Jr pentru iongirnod.blogspot.ro.

„Dacă un tata nu poate să ierte trădarea, ce să facă un fiu (Basti) sau un nepot (Seby)?? Răspunsul este simplu. Fiul a demisionat și nepotul așteaptă….”.

Astfel, Sebastian Papaiani nu a reușit nici măcar să-și cunoască nepotul. Bărbatul are 28 de ani și este stabilit în Germania, după cum povestea fiul actorului, în 2010.

Un bloc întreg din România, scos la vânzare pentru 13.000 de euro, echivalentul unei mașini. De ce nu vrea nimeni să-l c... Universitatea din România care funcţionează, de 25 de ani, fără autorizaţie. Oferă diplome pe internet! Mai mulți angaja...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x