Antena Căutare

Sebastian, unul dintre elevii olimpici din microbuzul răsturnat în Cluj: ”M-am trezit după 15 minute. Eram pe asfalt”

Sute de oameni au donat sânge pentru a-i ajuta pe cei nouă elevi olimpici răniţi grav într-un accident de microbuz. Şoferul care-i ducea pe adolescenţi de la Bacău la Oradea a adormit la volan şi s-a răsturnat într-un şanţ. Părinții disperați au implorat cunoscuții să vină să doneze. Un elev și profesoara de biologie sunt încă în stare gravă.

Sute de oameni au donat sânge pentru a-i ajuta pe cei nouă elevi olimpici răniţi grav într-un accident de microbuz. Şoferul care-i ducea pe adolescenţi de la Bacău la Oradea a adormit la volan şi s-a răsturnat într-un şanţ. Părinții disperați au implorat cunoscuții să vină să doneze. Un elev și profesoara de biologie sunt încă în stare gravă. Sebastian a fost mai norocos!

"Două-trei secunde când am intrat în şanţ şi după aceea m-am trezit 15 minute după accident în şezut, pe stradă. Am dat cu mandibula de scaun şi am avut o mică fractură", a povestit Sebastian.

Era în microbuzul care se îndrepta dinspre Bacău spre Oradea, unde el şi alţi opt colegi urmau să participe la olimpiada naţională de biologie. Un drum obositor de opt ore. În judeţul Cluj, după şase ore de condus, cu pauze scurte, şoferul a aţipit la volan.

Sebatian a avut nevoie de mai multe copci în zona feţei. Chiar şi aşa tot s-a dus la olimpiadă. A fost de altfel singurul de la liceul său care a mai putut participa. Ceilalţi adolecenţi sunt în stare gravă la spital. Un elev de 17 ani, profesoara de biologie şi şoferul microbuzului sunt la terapie intensivă.

Medicii au avut nevoie de sânge pentru a-i salva. Au răspuns apelului peste 100 de colegi, profesori şi alţi oameni de bine din Bacău.

Fetița de doi ani, dispărută în județul Bacău, a fost găsită. Antonia dormea pe câmp, înghețată de frig... Program special la metrou în noaptea de Înviere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x