Antena Căutare

Seceta continua! In luna septembrie vom avea temperaturi de vara

Seceta va persista in cea mai mare parte a regiunilor agricole ale Romaniei, in saptamana care a inceput, in jumatatea de nord a tarii fiind prognozate ploi in general slabe cantitativ, potrivit unei informari a Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

"In intervalul 4-10 septembrie 2012, prognoza meteorologica estimeaza ca ploile, locale si in general slabe cantitativ, se vor semnala cu precadere in jumatatea de nord a tarii si vor avea o probabilitate mai mare de aparitie in zilele de 6 si 7 septembrie. In aceste conditii, fenomenul de seceta pedologica cu diferite grade de intensitate, respectiv moderata, puternica si local extrema se va semnala in cea mai mare parte a regiunilor agricole", se arata in informarea ANM.

Potrivit ANM, majoritatea suprafetelor agricole din tara sunt afectate de seceta, iar situatia va continua, intrucat pentru luna septembrie nu sunt prevazute precipitatii puternice.

In prima saptaman, temperaturile se vor incadra intre 24 si 33 - 34 de grade Celsius, cu sanse slabe de precipitatii in zone izolate din Moldova si Muntenia.

Doi diplomati din Republica Moldova au fost jefuiti in Bucuresti... Un muncitor, ranit grav dupa ce a cazut de pe o schela la Palatul Parlamentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x