Caz dramatic! Secretarul unei primării din județul Teleorman s-a sinucis în școală! Medicii n-au mai putut face nimic

 
+2 click pentru
galerie

Un secretar al unei primării din județul Teleorman s-a sinucis chiar în anexa unei școli din localitatea în care locuia. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, s-a spânzurat cu un cablu electric, iar echipajul medical sosit la fața locului n-a mai putut să facă nimic decât să constate decesul. 

Potrivit datelor furnizate de Poliția Teleorman, pe data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Gălăteni au fost sesizați cu privire la faptul că secretarul comunei Talpa nu a mai ajuns la locul de muncă. Polițiștii ajunși la fața locului au aflat că în dimineața zilei de 11 februarie a plecat de la domiciliu spre locul de muncă, unde nu a mai ajuns niciodată. Au început căutările și, în cele din urmă, Ilie Sandu a fost găsit de viceprimarul localității Talpa într-o magazie de lemne din curtea școlii generale din localitate, spânzurat de o grindă, conform liberinteleorman.ro.

Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic, în afară de a constata decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Alexandria în vederea efectuării necropsiei. Potrivit putătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, în cauză a fost întocmit dosar de moarte suspectă care va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Din spusele apropiaților se pare că Ilie Sandu era de mai mult timp într-o stare depresivă, determinată de motive personale.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI