Antena Căutare

Secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva a fost închisă pentru dezinfecţie, după ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus

Secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva a fost închisă pentru dezinfecţie de înalt nivel, după ce un pacient de acolo a fost confirmat cu coronavirus, iar 14 cadre medicale se află în izolare la domiciliu.

Potrivit unui comunicat de presă, de joi seara, al Consiliului Judeţean Hunedoara, Secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Deva a fost închisă pentru dezinfecţie, după ce un pacient internat aici a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar 14 cadre medicale au intrat în izolare la domiciliu.

"Decizia aparţine conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva şi a fost luată după ce un pacient internat în această secţie a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Potrivit conducerii SJU Deva, 14 cadre medicale au intrat în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, timp în care vor fi testate şi monitorizate”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, pacientul depistat pozitiv în urma testelor epidemiologice a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Un alt pacient internat în Secţia Penumologie a fost testat negativ şi externat.

Tot la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, Secţia Oncologie a intrat în carantină din 25 martie, după ce doi medici au fost depistaţi cu COVID-19 în urma testelor epidemiologice.

Sursa : news.ro

Alertă în România. „Au apărut indivizi se dau drept medici care vin să recolteze probe pentru coronavirus”... Când apare vaccinul împotriva coronavirusului! Răspunsul pe care toată omenirea îl așteaptă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x