Antena Căutare

Luna noiembrie aduce vești senzaționale! E oficial! Aceste sectoare vor beneficia de TVA redus! 

Luna noiembrie aduce vești bune, întrucât serviciile turistice vor beneficia de o reducere a TVA-ului, totul grație unei ordonanțe de urgențe ce a fost adoptată de curând de Guvern. 

Luna noiembrie aduce vești bune, întrucât serviciile turistice vor beneficia de o reducere a TVA-ului, totul grație unei ordonanțe de urgențe ce a fost adoptată de curând de Guvern.

Așadar, începând cu data de 1 noiembrie, cota de TVA pentru serviciile turistice va scădea la 5%, față de 9 procente, cât sunt în momentul de față, această măsură fiind adoptată din dorința autorităților de stimula dezvoltarea turismului, dar și reducerea evaziunii fiscale.

Ordonanţa stabileşte reducerea cotei de TVA pentru cazarea în cadrul sectorului hotelier sau al sectoarelor cu funcţie similară, inclusiv închirierea terenurilor amenajate pentru camping, scrie radioresita.ro.

Serviciile de restaurant și de catering vor beneficia de scăderea TVA-ului, iar pe lângă ele se alătură și activităţile din industria recreativă, respectiv pentru permiterea accesului în parcuri de distracţie şi parcuri recreative, dar şi utilizarea facilităţilor sportive pentru practicarea sportului, de exemplu, sălile de fitness.

De asemenea, această ordonanță prevede și eliminarea redeverențelor pentru apă termală și minerală în sectorul balnear, astfel că turismul va avea de la 1 noiembrie cea mai mică cotă a TVA.

Ministerul Muncii a făcut anunțul! Ce valoare vor avea tichetele de masă de la 1 noiembrie... Noiembrie 2018. Ce înalt patriarh vine la primul hram al Catedralei Neamului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x