Ședință „fulger” la DIICOT, după noile dezvăluiri ale lui Gheorghe Dincă: „A zis că e vie!”

Noile declarații ale lui Gheorghe Dincă dau peste cap ancheta și dosarul Caracal.

Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a cerut să fie reaudiat la DIICOT, după ce și-a retras mărturia conform căreia ar fi omorât-o pe Luiza Melencu.

Potrivit unor surse judiciare, principalul suspect în cazul Caracal vrea să își schimbe declarația. Dincă ar fi cerut ca din arest să fie dus urgent în faţa procurorilor DIICOT pentru a fi reaudiat.

O altă informaţie apărută în spaţiul public, tot pe surse, este aceea că imediat ce au aflat că Dincă s-a răzgândit, conducerea DIICOT ar fi intrat într-o şedinţă fulger, scrie Adevărul.

Până și avocatul lui Gheorghe Dincă a fost luat prin surprindere de cererea clientului său.

Gheorghe Dincă s-a răzgândit! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Luiza Melencu! Declarație de ultimă oră!

„Nu ştiu nimic de această cerere a clientului meu şi nu cred că a fost formulată o astfel de cerere fără ca eu sa fiu informat. Domnul Dincă trebuia să mă sune pe mine întâi, avea posibilitatea asta, dar nu am fost contactat până în acest moment. Dacă formula o astfel de cerere trebuia să ştiu. Ar fi prima dată când ar proceda altfel. Poate a trimis cererea prin poştă. Există şi această posibilitate, dar nu ştiu ce să vă spun. Voi merge dimineaţă la DIICOT personal (marţi, 7 ianuarie) şi voi vedea ce se întâmplă”, a declarat Claudiu Lascoschi.

Potrivit avocatului familiei Melencu, Carmen Obârşanu, anchetatorii nu ar fi primit, până luni după-amiază, nicio cerere scrisă din partea lui Dincă.

Scandal uriaș în dosarul Caracal! Părinții Alexandrei Măceșanu au declarat război apărătorului familiei Melencu: „Vom lua măsuri!”

Mama și bunicul Luizei Melencu au declarat că vor veni de urgență la București, pentru a cere explicații.

„Mergem la Bucureşti. Aşteptăm la uşă, vrem să vedem ce declară. A spus că e vie. Unde e? Poate măcar de data asta Dincă va spune adevărul”, a declarat Monica Melencu.

„Nu pot să cred că domnii procurori au stat liniştiţi după ce a apărut în spaţiul public informaţia că Dincă a spus că nu a omorât-o pe Luiza. A zis că e vie. De ce nu l-au scos urgent din arest să spună unde este exact. Nu se poate aşa ceva”, a adăugat avocatul familiei Melencu, Carmen Obârşanu.

5 dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana. Ce rochii au impresionat
Unele dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana continuă să impresioneze, la zeci de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021. Scorpionii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri