Antena Căutare

Șefa creșei unde îngrijitoarele învață copiii să înjure, bătută de un părinte! Poliția a intervenit de urgență

Valeria Butnaru, femeia care coordona creșa unde mai multe îngrijitoare au fost înregistrate în timp ce puneau copiii să înjure, ar fi fost bătută de un părinte.

Valeria Butnaru, femeia care coordona creșa unde mai multe îngrijitoare au fost înregistrate în timp ce puneau copiii să înjure, ar fi fost bătută de un părinte.

Incidentul ar fi avut loc luni dimineață, la câteva zile de când au fost făcute publice înregistrările în care două infirmiere și o asistentă medicală îi umileau pe copii și îi puneau să înjure.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, femeia ar fi fost dată cu capul de masă de tatăl unui copil pe care l-a avut în trecut în grijă. În urma acestui incident, Poliția a dechis un dosar penal pentru lovire.

Înregistrările scandaloase au fost făcute publice de părinţii unui băiat şi au apărut mai întâi în presa locală, care a botezat instituţia care trebuia să aibă grijă de copii “creşa groazei”. Pe înregistrările respective, îngrijitoarele pot fi auzite spunând: ”De ce nu ceri oala şi faci pe tine, porcule? Eşti porc, nu tigru cum spune mamă-ta. Porc eşti, că te caci pe tine. Uite ce urât miroşi a nespălat, cahhh. Mă-ta. Ce face mă-ta? În ***a mă-tii. Ia spune şi tu. Hai spune, spune!”

Comportamentul nepotrivit al infirmierelor, care jignesc şi umilesc copiii, a fost făcut public de părinţii unui băiat de 2 ani şi 8 luni. Loredana Pavel i-a montat copilului un dispoziitiv de înregistrare, după ce a observat că cel mic plânge de fiecare dată când ajunge la creşă.

IGPR: Peste 19.000 de sancţiuni, aplicate de poliţişti de Florii şi Paştele catolic; infracţiunile comise cu violenţă au... Informație de ultimă oră! Mama și fiul ei de aproape patru ani dispăruți în Brașov au fost găsiți! Care este starea celo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x