Antena Căutare

 Şefa DSP Gorj, demisă de ministrul Sănătății. Ar fi dat informaţii false despre carantina din judeţ

Directoarea Direcției de Sănătate Publice Gorj a fost demisă de Ministrul Sănătății, după ce a gestionat defectuos situația medicală din județ. Mai mult de atât, se pare că ea ar fi dat informaţii false privind carantina în urma cazului confirmat de coronavirus.

Decizia a fost luată în timpul videoconferinţei care a avut loc la Ministerul Sănătăţii, cu toţi şefii DSP-urilor din ţară, după ce ministrul ar fi considerat şefa DSP Gorj nu gestionează corect ce se întâmplă în judeţ şi ar fi transmis date false. Mai exact, ea ar fi dat informații false privind numărul locurilor pentru carantină, dar și al persoanelor izolate.

De asemenea, în acest caz au apărut și controverse. Mai exact, oficialii din Bucureşti afirmă că rudele tânărului sunt în carantină, în vreme ce cei de la ISU Gorj spun că oamenii sunt doar izolaţi la domiciliu.

”Toate persoanele cărora li s-au recoltat probe biologice sunt izolate la domiciliu, sub supraveghere. Nu avem centre de carantină în Gorj. Dacă va fi cazul, persoanele care intră în carantină vor fi transportate în centre specializate”, anunțat purtătorul de cuvânt ISU Gorj, Florin Chisim.

Românul infectat cu noul tip de coronavirus a dezvăluit, în cadrul unui interviu la Antena 3, că nu a avut contact direct cu italianul diagnosticat cu coronavirus, ci l-a văzut doar de la distanță.

Metrorex: Posesorii unui abonament vor beneficia de parcare gratuită la terminalul multimodal Străuleşti... Directorul DSP Gorj, demis de ministrul Sănătăţii, după apariţia primului caz de coronavirus la un tânăr din judeţ/ Carm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x