Antena Căutare

Sefa Secretariatului General al Guvernului, Daniela Andreescu, verificata de ANI

Agentia Nationala de Integritate (ANI) o verifica pe Daniela Andreescu. Iar europarlamentarul Cristian Preda a cerut demiterea de urgenta a sefei Secretariatului General al Guvernului. Verificarile vin dupa dezvaluirile Antenei 3, in legatura cu legaturile dintre sefa SGG si imobilele RAPPS.

Secretarul General al Guvernului, Daniela Andreescu, lucreaza mai degraba ca agent imobiliar pentru familie decat ca angajat al statului. Aceasta a avut grija de intreaga sa familie pe banii statului.

De la fostul sot pana la fratele acesteia, toti au primit fie case de la stat, fie functii importante in sucursalele RAPPS.

Dupa ce Daniela Andreescu a fost numita secretar general al Guvernului, a venit si prosperitatea in familia sa. Fiica, fiul, fostul sot si fratele ei s-au capatuit cu mai multe spatii de la RAAPPS si functii in aparatul de stat. Fiica sa, Irina, castiga bani organizand nunti si botezuri in cladirile administrate de mama sa.

De curand si-a inaugurat un nou salon de evenimente in fostul sediu al Bursei Romane de Marfuri, pe care l-a primit de la RAPPS.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Ucigasul cu Ferrari din Timisoara, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare... VIDEO! Neamt: O angajata de la primarie si-a ascuns spaga in sutien...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x