Antena Căutare

Seful ANAF, acuzat de contrabanda de procurorii constanteni

Seful Fiscului, Sorin Blejnar, ajunge din nou in centrul scandalului vamilor. Dupa ce unii lucratori vamali anchetati l-au nominalizat pe Blejnar drept regina de pe tabla de sah a coruptiei, acum un senator social democrat, Valer Marian, sustine ca in fapt seful ANAF se afla deja in atentia procurorilor constanteni cu un dosar penal pentru contrabanda cu tigari si motorina. Acuzatii vin si din partea presedintelui PSD Victor Ponta, care spune pe blogul sau ca a primit un avertisment de la Sorin Blejnar, prin soli ai acestuia.

Sorin Blejnar este vizat de dosarul DNA privind returnarea de TVA de 60 de milioane de euro , in care au fost arestati directorul de la UCM Resita si directorul Autoritatii Vamale Portuare Constanta, a declarat senatorul PSD, Valer Marian.

Acestea nu sunt singurele acuzatii indreptate catre Sorin Blejnar. Intr-o postare pe blogul personal, presedintele PSD Victor Ponta sustine ca o cunostinta a tinut sa-i transmita prieteneste un mesaj de la presedintele ANAF, Sorin Blejnar, ca sa fie mai atent ce spune la televizor pentru ca are niste documente pe care le-ar putea face publice, daca nu se potoleste.

Victor Ponta mai scrie ca seful ANAF i-a transmis ca poate spune ce vrea despre Elena Udrea, insa nu despre el. Victor Ponta ii raspunde cu indemnul sa dea documentele cat mai repede la cine vrea el si cu promisiunea ca nu va trece o zi fara sa pomeneasca de Sorin Blejnar ca fiind cheia acestui urias scandal de coruptie.

Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a negat ca ar avea vreo implicare in cazul coruptiei din vami. Aceasta a fost acuzat de catre un vames audiat, ca ar fi Regina tablei de sah a vamilor. Intr-o scrisoare transmisa din arestul Politiei, vamesul i-a indicat pe seful ANAF si pe comandantul Politiei de Frontiera Romane, Ioan Buda, ca fiind benefiaciarii sumelor stranse din vami.

Sursa: Antena3

Incendiu la o biserica din Ilfov: O persoana a fost ranita... Vremea ramane geroasa in toata tara. Vezi prognoza meteo pentru weekend!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x