Antena Căutare

Seful CNADNR a demisionat, invocand motive de sanatate

Motive de sanatate - asta a invocat directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Liviu Costache, luni, atunci cand si-a dat demisia.

"Liviu Costache va ramane in cadrul CNADNR si va reveni la functia de director coordonator proiecte autostrazi, pe care o ocupa anterior numirii sale in septembrie 2010",


In locul lui Costache, urmeaza sa fie numit directorul adjunct pentru proiectele cu finantare externa din CNADNR, Daniela Draghie.

Liviu Costache a fost numit in functia de director general al CNADNR de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu. Anterior lui Costache, sef la Austostrazi si Drumuri a fost Dorina Tiron.

Aceasta a parasit functia in urma unui control care a aratat ca managementul companiei a fost defectuos atat la nivel administrativ, cat si in relatia cu firmele de constructii si cele de consultanta.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

ANCHETA: Scrisoarea din Guineea, prin asociatul lui Cocos... Cheltuieli de primarie: petreceri, greseli si lucrari inexistente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x