Antena Căutare

Seful DGIPI, Cristian Gheorghe Latcau, revocat din functie

Seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), Gheorghe Latcau, a fost destituit din functie in cadrul MAI, anunta Mediafax, citand surse oficiale.

Cristian Gheorghe Latcau fusese numit director general al DGIPI in 22 decembrie 2010 de catre fostul ministru de Interne, Traian Igas.


Surse democrat-liberale au declarat, pentru HotNews.ro, ca premierul Mihai Razvan Ungureanu ar intentiona sa-l numeasca in locul sau pe comisarul sef Mihai Pintilei, seful serviciului circulatie rutiera al IPJ Iasi, oras in care s-a nascut de altfel si primul ministru.

Comisarul de politie Latcau a indeplinit anterior functia de sef al Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Salaj din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj-Napoca.

Directia Generala de Informatii si Protectie Interna este structura specializata a Ministerului Administratiei si Internelor care desfasoara activitati de informatii si protectie interna, in vederea asigurarii ordinii publice, prevenirii si combaterii amenintarilor la adresa sigurantei nationale privind misiunile, personalul si informatiile clasificate in cadrul ministerului.

foto: Intact Images

VIDEO! Cristian Cioaca isi asteapta sentinta... Ancheta la Primaria Arad. Procurorii controleaza mai multe documente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x