Antena Căutare

Seful Politiei Capitalei, Viorel Vasile, schimbat dupa atacul de la Perla

Seful Politiei Capitalei, chestorul Viorel Vasile a fost schimbat din functie de ministrul de Interne Gabriel Berca.

UPDATE! Ministrul de Interne: Lucian Gura sa va intoarce la Politia Capitalei

Interimatul la sefia Capitalei va fi asigurat de unul dintre adjunctii sai, Nicolae Marinescu. Decizia vine ca urmare a atacului de pe strada Stefan cel Mare, in care doua femei au fost ucise, iar alte 6 victime se afla in spital.

Seful Directiei de Investigatii Criminale din Politia Romana, chestorul Vasile Viorel, a fost investit la conducerea Politiei Capitalei, in locul lui Lucian Guran, pe data de 31 martie 2011.

"Viorel Vasile este un bun profesionist. Berca incearca sa arunce vina pe oricine este posibil. I-am luat capul indiferent cine este, fara sa vedem cine l-a bagat in minister pe acest individ. Cine a avut interes sa incadreze acesta individ, care a adus o pata enorma asupra increderii in Politia Romana. Dar nu facem nimic sa indreptam fondul. [...] Politicul este de vina. Pe filiera politica a venit acest om in ministerul de Interne. Politistii de cariera trebuie sa fie politisti de cariera, iar soferii soferi", a spus Florin Valnei, presedinte Fed. Politistilor SexLex.

Foto: Intact Images

Perchezitii in Capitala: Vizata, o grupare specializata in infractiuni cu violenta si o alta in spalare de bani... UPDATE! A treia zi de proteste in Petrosani: Minerii, in mars spre defileul Jiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x