Scapă de orice răspundere în cazul Alexandrei?! Şeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, şi-a depus dosarul pentru pensionare

Şeful Poliţiei municipiului Caracal, Nicolae Mirea, și-a depus actele pentru a ieși la pensie. Fostul șef al Poliției Caracal a susținut că nu a greșit cu nimic în ziua în care Alexandra a sunat disperată la 112. Mirea a insinuat că fata ar fi dat date irelevante despre locul în care se afla. "Ne-a dus în eroare cu o poartă roșie care nu era la drum. Eu am coordonat toată acțiunea și am făcut ce trebuie", spune omul legii.

Şeful Poliţiei municipiului Caracal, Nicolae Mirea, și-a depus actele pentru a ieși la pensie. Fostul șef al Poliției Caracal a susținut că nu a greșit cu nimic în ziua în care Alexandra a sunat disperată la 112. Mirea a insinuat că fata ar fi dat date irelevante despre locul în care se afla. "Ne-a dus în eroare cu o poartă roșie care nu era la drum. Eu am coordonat toată acțiunea și am făcut ce trebuie", spune omul legii.

"Şeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, a depus astăzi dosarul în vederea încetării raportului de serviciu cu Poliţia, a fost aprobat şi va intra vigoare începând cu data de 5 august", a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu. El a precizat că în perioada următoare va fi numit un alt şef al Poliţiei Caracal.

”Prima dată ne-a sunat fata. După, am sunat la numărul acela și nu ne-a mai răspuns. Și peste cam vreo jumătate de oră a sunat ea, din nou și nu știu ce s-a făcut. Nu știu dacă au sunat subordonații mei sau nu, atunci a apucat fata să le spună că vede un brad, vede un nuc, că sunt niște câini, da, ne-a dus în eroare cu o poartă roșie care nu era la drum. Bine, nu asta contează. Eroarea era totală. Am căutat cu toată poliția elementele ca o casă să aibă un brad, un nuc și așa mai departe. Brazii erau doi mici, nici nu depășeau un gard. Erau în fața casei. În sfârșit...", a fost declarația fostului șef de la Caracal, într-o intervenție la România Tv.

Comisarul şef de poliţie Nicolae Mirea ocupă funcţia şef al Poliţiei Caracal de la finalul anului 2017, după ce înainte a fost şef al Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul insituţiei. El este poliţist de peste 25 ani.

Fostul ministru de Interne, Nicolae Moga, a anunţat, în seara de 27 iulie, că vor fi înlocuţi din funcţii şeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, precum şi adjunctul acestuia, din cauza modului în care a fost gestionată intervenţia după anunţarea dispariţiei Alexandrei Măceşanu.

Ultimele știri