Antena Căutare

Șeful Poliției din Câmpia Turzii, prins băut la volan de către colegii săi. Ce alcoolemie avea bărbatul

Surpriză de proporţii pentru agenţii rutieri din Câmpia Turzii. L-au prins băut la volan chiar pe şeful poliţiei din municipiu. Seara trecută, comisarul şef Florin Fodorean mirosea a alcool şi a refuzat testarea în stradă.

Șeful Poliției din Câmpia Turzii, prins băut la volan de către colegii săi. Ce alcoolemie avea bărbatul Galerie
Șeful Poliției din Câmpia Turzii, prins băut la vola

Din raţiuni medicale, a justificat ofiţerul. A mers însă la spital, pentru probe de sânge şi a fost la un pas de dosar penal. Medicii au stabilit că avea o concentraţie de alcool de 0,7 la mie, în sânge. Ceea ce înseamnă contravenţie.

Rezultatele analizelor de laborator au indicat, însă, o îmbibație alcoolică sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge, sub limita prevăzută de Codul penal ca fiind infracțiune. Prin urmare, față de polițist vor fi dispuse măsuri de sancționare contravențională.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a declarat, în nenumărate rânduri, toleranță zero față de consumul de alcool la volan, iar de fiecare dată au fost luate măsuri dure în asemenea cazuri, prin urmare, și în situația dată vor fi luate măsuri ferme, cu atât mai mult cu cât persoana în cauză are calitatea de polițist, organ de aplicare a legii, care veghează respectarea acesteia.

De asemenea, verificările pe linie disciplinară continuă.

Adevărul despre izbucnirea ploii torențiale în birourile angajaților de la stația Grivița. Metrorex nu și-a asumat vina ... VIDEO | Un bărbat este târât de mâini pe holurile unui mall din România. Imaginile sunt tulburătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x