Antena Căutare

Seful Politiei Dolj, destituit in 2010 de Blaga, repus in functie

Constantin Nicolescu, demis de fostul ministru Vasile Blaga, in august 2010, pentru management defectuos, a fost repus, in aceasta dimineata, in functia de inspector-sef al Inspectoratului de Politie, in baza unei decizii a instantei.

Comisar-sef Constantin Nicolescu, mutat la Compartimentul Preveniri dupa ce a fost destituit din functia de inspector-sef al IPJ Dolj printr-un ordin semnat in luna august 2010 de ministrul Administratiei si Internelor de la acea vreme, Vasile Blaga, a fost repus, in aceasta dimineata, in functie, sustin surse din cadrul inspectoratului.

Comisarul-sef Constantin Nicolescu a fost numit la conducerea Politiei Dolj in aprilie 2009, pe locul lasat liber de comisarul-sef Gheorghe Bica, care s-a pensionat. Nicolescu fusese pana la acea data sef al IPJ Gorj.

Constantin Nicolescu a fost demis, la sfarsitul lunii august 2010, de la sefia IPJ Dolj, pentru management defectuos.

Pana la ocuparea functiei prin concurs, conducerea IPJ Dolj ar fi urmat sa fie asigurata interimar de comisarul-sef Nicusor Badea, in prezent adjunct al sefului Politiei Judetene Dolj.

La sfarsitul lunii septembrie 2010, fostul comandant al IPJ Dolj comisar-sef Constantin Nicolescu a obtinut in instanta suspendarea deciziei prin care a fost demis.

Potrivit portalului oficial al instantelor din Romania, magistratii Curtii de Apel Craiova au decis, in 17 septembrie, intr-un singur termen de judecata, sa admita solicitarea comisarului-sef Constantin Nicolescu si sa suspende executarea ordinului emis de Vasile Blaga.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Arges: Hot de autobuz oprit de politie cu 11 focuri de arma... SONDAJ: Romanii se asteapta la un an mai greu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x