Antena Căutare

Seful Politiei Romane: Dosarul de obtinere port-arma a lui Vladau nu avea cazier si aviz psihologic

Dosarul de autorizare a permisului port-arma in cazul criminalului din coafor a fost incomplet, conform lui Liviu Popa, seful Politiei Romane.

"Permisul de arma a fost obtinut cel putin usor, la prima vedere", a spus acesta in cadrul unui conferinta la MAI.

Acesta a mai spus ca va fi sesizat Parchetul pentru modul in care Vladan a obtinut permisul de port-arma. De la dosarul criminalului lipseau avizul psihologic si cazierul.

"Va fi regandit sistemul de acordare al armelor. Romania nu este o tara in care se impune acordarea permiselor de arme letale", a mai spus Popa.

14 plangeri depuse la dosar

Dintre cele 14 plangeri una singura a fost depusaa de fosta sotie, restul fiind depuse de vecini ai criminalului. 11 au fost deja solutionate.

Popa a mai spus ca au fost deja declansate cercetari asupra unor politisti de la sectia 14 politie din Capitala, pentru ca nu au fost respectate unele proceduri in cazul plagerilor depuse de sotie. De asemenea, 7 ofiteri cu functie de conducere in Politia Capitalei sunt cercetati.


Seful Politiei Romane a vorbit si despre controlul realizat de MAi in Politia Romana. Conform acestuia, documentul a fost finalizat in luna decembrie, si i-a fost prezentat ministrului de la aceea vreme in ministerul de Interne, Traian Igas. Raportul a fost redirectionat spre secretarul de stat in MAI, dar a fost semnat abia miercuri dimineata de actualul ministru de Interne, Gabriel Berca.

Procurori: Criminalul de la Perla era baut si sedat... Seful Politiei Teius, retinut pentru favorizarea infractorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x