Antena Căutare

Seful politiei Slobozia, in vizor

In urma cu cateva ore, reporterii Observatorului au obtinut cateva imagini in care seful politiei Slobozia, Iosif Chirica, apare in ipostaze jenante. El este fotografiat dormind, aparent beat, in casa unui cap al loumii interlope din Slobozia.

De altfel, presa locala a semnalat acum cateva luni comportamentul nu tocmai decent al lui Iosif Chirica. Gazeta de sud-est a publicat un material in care il acuza pe liderul politiei din Slobozia ca protejeaza clanurile interlope.

Acestea terorizeaza orasul de ani de zile, sustin jurnalistii, care mai scriu ca omul legii bea cot la cot cu mafiotii din Slobozia. Am stat de vorba cu seful IJP Ialomita. El ne-a spus ca stie de problemele cu moralitatea pe care le are Iosif Chirica, dar ca acest oricum nu va mai ramane in politie, pentru ca este in curs de pensionare. Asteptam totusi o reactie ferma din partea Ministerului de Interne.
Alarma la Ranca... Ingropati pe datorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x