Antena Căutare

Seful Serviciului de Metrologie Legala Tulcea, deferit justitiei de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a Elenei Albisteanu, sefa Serviciului Judetean de Metrologie Legala Tulcea, pentru mai multe fapte de coruptie.

Potrivit unui comunicat al DNA, Elena Albisteanu a fost deferita justitiei pentru luare de mita, fals intelectual savarsit in scopul de a ascunde o infractiune de coruptie, instigare la fals material in inscrisuri oficiale savarsit in scopul de a ascunde o infractiune de coruptie si fals material in inscrisuri oficiale savarsit in scopul de a ascunde comiterea unei infractiuni de coruptie.

Procurorii sustin ca, in 9 decembrie 2010, Albisteanu, in calitate de agent constatator si sef al Serviciului Judetean de Metrologie Legala Tulcea, a primit de la un denuntator, administrator al unei societati comerciale, suma de 300 lei pentru a nu-i aplica sanctiuni contraventionale prevazute in legislatia privind metrologia legala si in cea financiar fiscala.

"Pentru a ascunde fapta de coruptie si pentru a crea aparenta de legalitate a faptelor sale, inculpata Albisteanu i-a cerut unei subordonate sa falsifice buletinul de verificare metrologica emis pe numele firmei denuntatorului si a falsificat personal procesul verbal de control si procesul verbal de sanctionare contraventionala", potrivit unui comunicat DNA, citat de Agerpres.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Tulcea.

Sursa: Jurnalul National

Spitalul Judetean Sibiu vinde fier vechi pentru a evita falimentul... Michael Jackson si Tupac Shakur, "inviati" de o revista W...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x