Antena Căutare

Şeful SMURD Bihor dă verdictul: "Pilotul şi studenta n-ar fi supravieţuit nici dacă erau găsiţi în 30 de minute"

Beres Zsolt, primul medic care a evaluat răniţii accidentului aviatic din Apuseni, este de părere că Adrian Iovan şi Aura Ion n-ar fi putut scăpa cu viaţă nici dacă erau găsiţi mai devreme

Beres Zsolt, primul medic care a evaluat răniţii accidentului aviatic din Apuseni, este de părere că Adrian Iovan şi Aura Ion n-ar fi putut scăpa cu viaţă nici dacă erau găsiţi mai devreme!

"De când am participat la acea operaţiune, sunt obosit să aud că pilotul şi studenta din avion au murit de hipotermie pentru că nu s-a ajuns la timp la locul prăbuşirii. Eu nu am făcut autopsia, dar judecând clinic şi ţinând cont şi de experienţa mea de salvator montan nu cred că pilotul şi studenta care au murit ar fi supravieţuit nici dacă salvatorii ar fi ajuns la ei în 30 de minute", a declarat şeful SMURD Bihor, citat de spynews.ro.

"Să afirme cineva că pilotul şi fata au murit de hipotermie este o mare prostie. Copilotul, care era cu femurul fracturat şi a pierdut doi litri de sânge, nu a murit de hipotermie, ceea ce înseamnă că nu de hipotermie a murit nici pilotul, ci din cauză că avea răni extrem de grave. De altfel, nu se moare de hipotermie în 30 de minute, aşa cum s-a întâmplat cu pilotul", explică Beres.

A renunţat la tot pentru carieră! Aurelia Ion, fără viaţă personală de când a intrat la facultate... Declarația sfâșietoare a surorii distruse de durere. Ce a spus Maria te va impresiona până la lacrimi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x