Antena Căutare

1,025 de kilograme de cocaină la Iași!! Şeful unei firme de transport, soţia lui şi un şofer au fost reţinuţi pentru trafic de droguri

Potrivit DIICOT, procurorii din Iași au dispus reținerea inculpaților pentru trafic de droguri de mare risc și introducere, ilegală, în țară de droguri de mare risc. Aceștia încercau să vândă 1,025 kg de cocaină în Iași. Anchetatorii au făcut 5 percheziţii domiciliare și au ridicat 2.100 de lei, 42.800 de lire sterline, trei autoturisme şi autoutilitare folosite pentru transportul drogurilor.

1,025 de kilograme de cocaină la Iași!! Şeful unei firme de transport, soţia lui şi un şofer au fost reţinuţi pentru trafic de droguri
Trafic de dorguri de mare risc la Iași | Antena3

Administratorul unei firme de transport internațional de persoane, soția sa și un șofer de la firmă au fost reținuți la Iași pentru trafic de droguri. Administratorul și soția lui au fost prinși încercând să vândă mai multe kilograme de cocaină.

Potrivit DIICOT, procurorii din Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor V.C.N., A.B.M. şi V.M. pentru trafic de droguri de mare risc şi introducere, fără drept, în ţară de droguri mare risc.

S-a stabilit că V.C.N., administrator al unei societăţi de transport internaţional persoane şi colete, care face curse pe ruta România – Scoţia, a introdus în ţară, prin intermediul societăţii, importante cantităţi de droguri de mare risc, pe care ulterior le-a vândut cu 45.000 euro/kilogram.

Din cercetări a reieşit că A.B.M., şofer la firmă, a preluat, în 2 martie, din Marea Britanie, un colet ce conţinea o cantitate importantă de cocaină, pe care l-a predat la V.C.N., imediat după ce acesta a revenit în România.

După două zile, procurorii şi poliţiştii din Iaşi i-au prins în flagrant pe V.C.N. şi pe soţiei acestuia, V.N., când încercau să vândă 1,025 kilograme de cocaină, în oraşul Iaşi.

De asemena, anchetatorii au făcut cinci percheziţii domiciliare ţi au ridicat 2.100 de lei, 42.800 de lire sterline, trei autoturisme şi autoutilitare folosite pentru transportul drogurilor. Vineri, cei trei vor fi prezentaţi Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Administratorul unei firme de transport internaţional, soţia acestuia şi un şofer, reţinuţi pentru trafic de droguri de ... Coronavirusul creează panică după acest anunț: Banii sunt purtători de Covid-19! "Nu mai atingeți bancnote sau mone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x