Antena Căutare

Se schimbă culoarea roșie a semafoarelor. Autoritățile au anunțat schimbarea încă de mâine

Semafoarele din municipiului Constanţa au montate, în locul luminii roşii, o inimioară pentru a fi în ton cu această perioadă în care se sărbătoresc atât Ziua Îndrăgostitiţilor, cât şi Dragobetele.

Semafoarele din municipiului Constanţa au montate, în locul luminii roşii, o inimioară pentru a fi în ton cu această perioadă în care se sărbătoresc atât Ziua Îndrăgostitiţilor, cât şi Dragobetele. Reprezentanţii Primăriei recomandă şoferilor să ţină cont de faptul că inimioara roşie înlocuieşte semnul ”Stop”.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, semafoarele din Constanţa sunt în ton cu această perioadă, în care îndrăgostiţii sărbătoresc atât Valentine’s Day cât şi Dragobetele.

“Astfel, de miercuri, Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban, a montat în locul luminii de culoare roşie o inimioară, care va fi păstrată până la sfârşitul lunii. Acest semn va fi văzut de conducătorii auto la semafoarele de pe întreg bulevardul Tomis, de la intrarea în oraş, până la intersecţia cu bulevardul Ferdinand”, se arată în comunicat.

Se schimbă culoarea roșie a semafoarelor. Autoritățile au anunțat schimbarea încă de mâine

Reprezentanţii Primăriei recomandă conducătorilor auto să ţină cont de faptul că inimioara înlocuieşte semnul ”Stop” şi să nu se aventureze să treacă pe culoarea roşie a semaforului.

Anchetă la o școală din Târgoviște după ce un profesor a lovit un elev: „Stătea cu capul pe bancă, iar profesorul a crez... Un copil de 7 ani a murit după ce a fost lovit de o mașină în județul Mehedinți: „A coborât din autobuz și a fost lovit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x