Antena Căutare

Semnal de ALARMA: Jafuri pe banda rulanta, in toata tara!

Doua noi jafuri armate s-au petrecut duminica noaptea si luni dimineata: unul la un cazino din Calarasi, celalalt la o benzinarie din Constanta. Iar in total, in ultimele patru zile, au avut loc nu mai putin de opt astfel de nelegiuiri, ceea ce pune sub semnul intrebarii capacitatea Politiei de a asigura ordinea si siguranta publice.

Jaful de la cazinoul din Calarasi, al saptelea din ultimele patru zile, s-a petrecut duminica noaptea, in jurul orei 03.00. Doua persoane mascate si inarmate cu pistoale au intrat in incinta cazinoului si i-au amenintat pe angajata si paznicul unitatii cu pistoale. Cei doi au reusit sa plece cu 15.000 de lei.

Potrivit politistilor, in apropierea cazinoului se afla un politist comunitar care i-a vazut pe cei doi atacatori insa nu a avut nicio reactie. Politistii au sesizat Primaria Calarasi in legatura cu atitudinea acestuia.

Cazinoul era dotat cu sistem de supraveghere video, insa la momentul jafului acesta nu functiona. Mai mult, se pare ca angajata nu a respectat normele de securitate atunci când a ridicat banii si i-a introdus in casa de marcat.

La un control anterior, politistii semnalasera anumite nereguli la sistemul de securitate, pentru care formulasera niste recomandari. Acestea nu au fost insa respectate.

Celalalt jaf armat a avut loc astazi dimineata, la o benzinarie din Constanta. Un barbat mascat a jefuit o statie de alimentare GPL din Constanta, reusind sa plece cu 1.500 de lei.

Jaful s-a petrecut in jurul orei 6.00. Barbatul, imbracat in haine de culoare inchisa, inarmat cu un pistol, a incercat sa intre in interiorul statiei GPL. Desi usa metalica era inchisa, sub amenintarea armei, angajatul i-a permis hotului accesul si i-a dat banii care se aflau in casa de marcat.

Potrivit politistilor, angajatul avea in buzunar butonul mobil de panica insa l-a actionat abia dupa plecarea agresorului.
Politistii fac acum cercetari la fata locului si au deja un cerc de suspecti.

ATENTIE! Angajatii in concediu medical, verificati acasa cu politia... Protest cu pampersi in fata Ministerului Muncii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x