Antena Căutare

Senator PNL, suspect de coronavirus! Haos în Parlament, în ziua votării Guvernului Cîțu

Un senator român este suspect de coronavirus, după ce a fost într-o delegație cu două persoane infectate cu COVID-19.

Este vorba despre senatorul PNL Vergil Chițac, candidat la Primăria Constanța, cel care, săptămâna trecută, a fost la o adunare NATO.

În momentul în care s-a întors în țară a aflat, de la televizor, potrivit surselor, că la acea adunare ar fi participat două persoane care au fost diagnosticate cu coronavirus.

Drept urmare, senatorul a decis să se autoizoleze la domiciliu, la Constanța.

Vergil Chițac este candidatul PNL la Primăria Constanța și ar fi trebuit să fie astăzi la Parlament, unde se votează Guvernul condus de Florin Cîțu.

O tânără de 26 de ani a mințit medicii din două spitale! Tânăra, confirmată cu coronavirus, ar fi putut infecta zeci de persoane

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus, în România, a ajuns la 49

Încă două cazuri noi de coronavirus au fost confirmate, joi dimineață, în România! Numărul total a ajuns la 49. București, cel mai afectat oraș

Cei doi pacienți noi sunt o femeie și un bărbat din București! Aceștia sunt contacți indirecți ai pacientului care a fost internat, pe 5 martie, la Spitalul Gerota.

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 49 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Pacientul de la Gerota, cel care a răspândit virusul la mai multe persoane, este fostul ofițer în rezervă de la MAI și angajat al ADP sector 4, care nu a spus în primă fază că a fost în Israel. Pe numele său a fost deschis miercuri un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Bărbatul fost împreună în vacanță cu o femeie de la evidența populației, în cazul căreia există acum o confirmare de coronavirus, dar a evitat să le spună medicilor acest lucru, fapt care a dus la mai multe infectări în cadrul spitalului.

Cine riscă să moară din cauza coronavirusului! Pentru ei, COVID-19 poate însemna sfârșitul! Explicațiile medicilor din C... Sute de apeluri efectuate, miercuri, la 112. Cetățenii au solicitat informații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x