Căutare Live

Senatorul Vergil Chiţac şi soţia sa, confirmaţi cu coronavirus, au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa fără izoletă

Senatorul Vergil Chiţac şi soţia lui, diagnosticaţi cu coronavirus, au fost aduşi, vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa fără izoletă, fără a purta măşti sau vreun costum de protecţie.

Senatorul liberal şi soţia sa, confirmaţi, vineri dimineaţă, cu coronavirus, au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa.

Ei au fost transportaţi de un echipaj medical care purta costume şi măşti de protecţie. Vergil Chiţac şi soţia sa, însă, nu au fost aduşi cu izoleta, au coborât pe picioarele lor din autospecială şi nu purtau măşti de protecţie.

Un medic din Timișoara a vindecat cinci pacienți de coronavirus. Doctorul a explicat care este metoda cea mai eficientă

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa nu a putut fi contactată pentru a explica această situaţie.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Incendiu puternic în Tulcea! Zeci de hectare de vegetație mistuite de flăcări...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri