Senatorul Vergil Chiţac şi soţia sa, confirmaţi cu coronavirus, au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa fără izoletă

Senatorul Vergil Chiţac şi soţia lui, diagnosticaţi cu coronavirus, au fost aduşi, vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa fără izoletă, fără a purta măşti sau vreun costum de protecţie.

Senatorul liberal şi soţia sa, confirmaţi, vineri dimineaţă, cu coronavirus, au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa.

Ei au fost transportaţi de un echipaj medical care purta costume şi măşti de protecţie. Vergil Chiţac şi soţia sa, însă, nu au fost aduşi cu izoleta, au coborât pe picioarele lor din autospecială şi nu purtau măşti de protecţie.

Un medic din Timișoara a vindecat cinci pacienți de coronavirus. Doctorul a explicat care este metoda cea mai eficientă

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa nu a putut fi contactată pentru a explica această situaţie.

Sursa : news.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri