Antena Căutare

Sendvișuri stricate pentru elevii unui liceu din Bihor. „Le-am spus că așa ceva nu este permis.”

Un elev al Colegiului Tehnic Alexandru Roman din Aleșd a cumpărat un sendviș de la magazinul din incinta instituției, însă când a dorit să îl mănânce a observat un vierme.

Un elev al Colegiului Tehnic Alexandru Roman din Aleșd a cumpărat un sendviș de la magazinul din incinta instituției, însă când a dorit să îl mănânce a observat un vierme și mucegai.

Conducerea școlii i-a sfătuit pe elevi să evite alimentele de la magazin și să își aducă mâncarea de acasă, la pachet.

„Am discutat cu personalul de la magazin, le-am făcut o sesizare și le-am spus că așa ceva nu este permis. Am sesizat și DSP Bihor, care va lua măsurile necesare” , a declarat directoarea instituției.

Magazinul nu aparține de unitatea școlara și funcționează pe spațiul Primăriei Aleșd.

“Sandwich cumpărat de un elev în vârstă de 17 ani, în data de 18 septembrie 2019 din magazinul situat în incinta colegiului din Aleșd. Nu este prima dată când se întamplă aşa ceva în această şcoală”, spun elevii colegiului.

Bianca a fost găsită, fără suflare, în prima zi de școală! Familia ei așteaptă de mai bine de un an să afle ce a pățit f... Dezvăluire de ultimă oră în cazul Caracal! Ar putea exista o a treia victimă! Ce a spus criminalul că le-a făcut, de fap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x