Antena Căutare

Serban Huidu ii jigneste pe cei care isi spun parerea despre accidentul in care a fost implicat

Serban Huidu a pornit si el un atac dur, pe blogul sau. Ii jigneste si chiar ii blesteama pe cei care-si permit sa-si spuna parerea despre accidentul in care a fost implicat. Contactat telefonic, fostul realizator TV a evitat sa explice "explozia" de replici de pe blog

“Daca te impiedici cu copilul in brate, cazi si il lovesti cu capul de caldaram? Ai fost "iresponsabil"! Imi e asa o scarba de voi…”, scrie Huidu pe blogul personal

Intrebat despre comentariile postate pe blogul personal, Serban Huidu prefera sa taca. Asa cum tacut, de la accident si pana acum.

Serban Huidu si-a piedut de data aceasta calmul si rabdarea si a izbucnit. In scris, ce-i drept. Asta dupa de a fost acuzat de sotia unei victime de crima.

“Citeste ce insemna crima - definitia si sper ca-ti place noaptea….esti ca ea! Nu vad cum te poti duce la inchisoare "din proprie initiativa"?”, a replicat fostul prezentator.

Unii dintre vizitatorii blogului il acuza pe Huidu ca ar fi circulat cu viteza prea mare cand a facut accidentul, in octombrie 2011. “Da. Viteza de 78/h conform calculatorului de bord si 87 conform expertizei! Mare viteza!”, scrie Serban Huidu.

Potrivit concluziilor expertizei tehnice, avea 87 de kilometri la ora, in conditiile in care limita legala era de 50. La o curba, a pierdut controlul masinii si a intrat intr-o masina de pe contrasens. Trei oameni au murit. Condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, a fost obligat sa plateasca si daune de 360.000 de euro urmasilor victimelor.

Compania de asigurari ce urma sa plateasca despagubirile a contestat decizia tribunalului din Braoov.

Iar Huidu, contactact telefon a spus clar: “Nu comentez.

Foto: Intact Images

Au inceput reducerile la hainele de iarna: Preturi cu 70% mai mici... Un obicei stravechi din Maramures s-a terminat cu pumni si injuraturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x