Antena Căutare

Serban Huidu scapa de puscarie si cu despagubiri minime, dupa ce a provocat un accident soldat cu trei morti

Vor primi o masina, dar golul celui drag si plecat dintre ei nu va fi acoperit niciodata. Judecatoria Brasov a decis, marti, ca rudele lui Stefan Balog, una dintre victimele accidentului provocat de Serban Huidu, sa primeasca un autoturism, la aceeasi valoare cu cel distrus in accident. Zbuciumul din sanul familiei nu s-a stins insa nici dupa un an de la moartea celui drag. Vor ca omul de televiziune sa ajunga dupa gratii.

Acum un an, la Timisul de Sus, sotul ei a murit in masina pe care a spulberat-o Serban Huidu. Erau trei in masina si au murit toti.

Marti, Elena Balog a venit la Judecatoria Brasov. Ea si fiul sau, Mircea, au cerut impreuna 400.000 de euro despagubiri. Pana acum au primit doar bani de inmormanatre, insumand cateva sute de lei.

S-a luptat si cu firma de asigurari al carei client era Serban Huidu. Masina in care murit sotul ei a fost evaluata la 2.600 de euro.

Instanta a cerut in cele din urma asiguratorului sa le dea oamenilor o masina de aceeasi valoare cu cea din accident. Serban Huidu, absent azi in fata instantei, a refuzat sa faca vreo declaratie in acest sens.

EXCLUSIV! Prizonier in iadul drogurilor legale. Povestea lui Dan, un tanar la marginea prapastiei... IMAGINI SOCANTE! O femeie din Iasi si-a tarat copilul in fata masinii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x