Căutare Live

Serban Huidu scapa de puscarie si cu despagubiri minime, dupa ce a provocat un accident soldat cu trei morti

Vor primi o masina, dar golul celui drag si plecat dintre ei nu va fi acoperit niciodata. Judecatoria Brasov a decis, marti, ca rudele lui Stefan Balog, una dintre victimele accidentului provocat de Serban Huidu, sa primeasca un autoturism, la aceeasi valoare cu cel distrus in accident. Zbuciumul din sanul familiei nu s-a stins insa nici dupa un an de la moartea celui drag. Vor ca omul de televiziune sa ajunga dupa gratii.

Acum un an, la Timisul de Sus, sotul ei a murit in masina pe care a spulberat-o Serban Huidu. Erau trei in masina si au murit toti.

Marti, Elena Balog a venit la Judecatoria Brasov. Ea si fiul sau, Mircea, au cerut impreuna 400.000 de euro despagubiri. Pana acum au primit doar bani de inmormanatre, insumand cateva sute de lei.

S-a luptat si cu firma de asigurari al carei client era Serban Huidu. Masina in care murit sotul ei a fost evaluata la 2.600 de euro.

Instanta a cerut in cele din urma asiguratorului sa le dea oamenilor o masina de aceeasi valoare cu cea din accident. Serban Huidu, absent azi in fata instantei, a refuzat sa faca vreo declaratie in acest sens.

EXCLUSIV! Prizonier in iadul drogurilor legale. Povestea lui Dan, un tanar la marginea prapastiei... IMAGINI SOCANTE! O femeie din Iasi si-a tarat copilul in fata masinii...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri