Antena Căutare

Sergiu Nicolaescu a mers pe ultimul drum. Trupul neinsufletit al marelui regizor a fost incinerat la crematoriul Vitan Barzesti

Funeraliile vor avea loc conform programului anuntat, cu toate ca vineri aparuse ipoteza unei opriri a incinerarii, ca urmare a unei solicitari facute de fiul nelegitim al maestrului. Judecatoria Sector 1, unde a fost depusa solicitarea, nu poate impiedica, insa, funeraliile.

UPDATE 12:10: Trupul lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la crematoriul Vitan Barzesti in cadrul unei ceremonii restranse. A participat si fostul presedinte Ion Iliescu. Garda de onoare a dat un ultim onor marelului actor si regizor. La plecare, sotia acestuia a fost huiduita de un grup de cetateni care nu au fost de acord cu incinerarea.

UPDATE 11:25: Cortegiul funerar a ajuns la crematoriul uman Vitan Barzesti, masina mortuara in care se afla trupul neinsufletit al regizorului Sergiu Nicolaescu intrand prin curtea IML. Va fi o procesiune restransa la care presa nu va avea acces. La crematoriu s-au strans cateva sute de persoane care au dorit sa il conduca pe ultimul drum pe maestru. La crematoriu au ajuns si familia si prietenii regizorului, dar si fostul presedinte Ion Iliescu, care vor lua parte la ceremonia de incinerare. De asemenea, la crematoriu se afla si o garda militara.Trupul maestrului va fi incinerat la ora 12:00.

UPDATE 10:50: Masina mortuara cu trupul neinsufletit al regizorului Sergiu Nicolaescu a plecat de la Cercul Militar Național, urmand sa se indrepte spre crematoriu. Incinerarea va avea loc in jurul orei 12:00, la Crematoriul Vitan Barzesti din Capitala.

Sotia regizorului a fost huiduita de mai multi oameni aflati in fata Cercului Militar, care se opun incinerarii si spun ca regizorul ar fi trebuit sa aiba parte de o inmormantare conforma cu canoanele Bisericii Ortodoxe Romane.

Printre cei prezenti la Cercul Militar s-au aflat si persoane care au scandat "Rusine!", nemultumite de faptul ca regizorul va fi incinerat si nu va avea parte de o inmormantare crestineasca.

Sute de oameni au stat la coada si astazi, la Cercul Militar National din Bucuresti, pentru a-i aduce un ultim omagiu regizorului Sergiu Nicolaescu. Trupul neinsufletit al maestrului a fost depus vineri, la ora 9:45, la Cercul Militar National, unde prietenii, colaboratorii si toti cei care l-au iubit si admirat si-au luat ramas bun de la maestru. Trupul regretatului regizor va fi incinerat astazi, in jurul orei 12:00.

Printre cei care i-au adus un ultim omagiu regizorului Sergiu Nicolaescu, ieri, la Cercul Militar National din Bucuresti, s-au numarat fostul presedinte Ion Iliescu, actorii Catalina Grama (Jojo), Mihai Malaimare, Sebastian Papaiani si Doru Ana, regizorii Ioan Carmazan si Geo Saizescu, muzicianul Damian Draghici, Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al Televiziunii Romane, deputatul Petre Roman, senatorul Georgica Severin, dar si un grup de cascadori si mai multi revolutionari.

Citeste si Jurnalul!

O retea de avocati si executori judecatoresti stoarce sute de milioane de lei de la stat de pe urma FNI-ului... Alerta de furtuni in toata tara, incepand de astazi de la ora 20:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x