Antena Căutare

SERGIU NICOLAESCU A MURIT!

Sergiu Nicolaescu s-a stins din viata astazi, 3 ianuarie, la Spitalul Elias din Capitala. Potrivit Antena 3, regizorul a decedat in urma unor complicatii cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat. Sergiu Nicolaescu era internat din 26 decembrie 2012 si fusese operat de peritonita.

"In ultimele 48 de ore, in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3.01.2013, ora 8:20", se arata in comunicatul de presa transmis de Spitalul Elias, informeaza Antena 3, care citeaza Mediafax.

Regizorul Sergiu Nicolaescu, in varsta de 82 de ani, era internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias din 26 decembrie si fusese operat de peritonita pe data de 28 decembrie.

Potrivit reprezentantilor Spitalului Elias, peritonita localizata cu punct de plecare apendicular a fost descoperita intraoperator si a fost rezolvata laparoscopic. Cu o saptamana inainte de internare, Nicolaescu cazuse in timp ce se indrepta spre garajul sau, el suferind un traumatism toracic.

Lumea filmului a imbracat haine de doliu in amintirea lui Sergiu Nicolaescu

Pe 12 decembrie 2012, senatorul PSD Sergiu Nicolaescu le multumea colegilor din Senat pentru perioada petrecuta impreuna, precizand ca nu a mai candidat pentru un nou mandat deoarece mai are putini ani de trait, ani pe care vrea sa-i termine in profesia sa.

"Vreau sa va multumesc pentru acesti patru ani minunati pe care i-am petrecut impreuna, in care dumneavoastra mi-ati daruit stima si consideratie, simtaminte pe care si eu vi le datorez. Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau sa va spun un sincer La revedere", spunea Nicolaescu de la tribuna Senatului, in ultima sedinta a actualei legislaturi, fiind aplaudat de cei prezenti.

Sergiu Nicolaescu, o viata de film



Citeste si...

VIDEO! ULTIMUL INTERVIU al lui Sergiu Nicolaescu, la Acces Direct: "Mai vreau sa fac doua filme si gata!"

VIDEO! Sergiu Nicolaescu, un titan al filmului romanesc. Sase pelicule de exceptie

Sergiu Nicolaescu, viata ca un film. Regretul etern al maestrului: ca nu a avut copii

Geo Saizescu: Fara Sergiu Nicolaescu, istoria filmului romanesc nu poate sa existe

VIDEO! ULTIMELE cuvinte ale lui Sergiu Nicolaescu: "Mai am putin de trait"

Un obicei stravechi din Maramures s-a terminat cu pumni si injuraturi... Dupa excesele alimentare din ultimele zile, romanii au trecut la miscare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x