Antena Căutare

Sergiu Nicolaescu a vorbit in timpul vietii despre copilul sau nelegitim

Controversata decizie a incinerarii naste o alta dilema, cea a stabilirii paternitatii, in cazul in care va aparea cineva cu pretentia de a fi urmas al regizorului. Sergiu Nicolaescu a vorbit de mai multe ori public despre copilul pe care e posibil sa-l fi avut cu una dintre iubitele lui din tinerete. Un baiat pe care nu l-ar fi vazut niciodata, dar pe care si l-ar fi dorit cu ardoare in preajma.

Regretul marturisit al lui Sergiu Nicolaescu era ca n-a avut parte de urmasi.

"Aveam in gand si imi doream sa am cinci baieti sa fac o echipa de baieti. De polo, ceva de genul asta. Am avut nesansa ca fosta mea sotie sa nu vrea sa tina copilul, m-a dezamagit foarte mult acest lucru", a declarat Sergiu Nicolaescu.

"Regret. Mi-ar place sa ma laud acum cu trei patru nepoti", a mai spus regizorul.

Era neimplinirea despre care Nicolaescu vorbea deschis. In rest, viata personala a regizorului era un secret si pentru cei mai multi dintre apropiati.

Cu ani in urma, Sergiu Nicolaescu a vorbit despre o iubire din tinerete. O femeie casatorita cu un alt barbat, care ar fi ramas insarcinata cu tanarul regizor, apoi ar fi disparut fara vreun cuvant. Dupa ani de cautari, Sergiu Nicolaescu ar fi aflat ca undeva, in lume, ar avea un fiu. A fost mai degraba un vis imposibil, spun apropiatii.

Cele peste 60 de filme au fost consolarea regizorului Nicolaescu si mostenirea care va dainui dupa el.

Scandalul revelionului ratat din Dolj continua! Clientii au depus plangeri la Protectia Consumatorului... Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii regizorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x