Antena Căutare

Sergiu Nicolaescu si-a presimtit moartea!

Sergiu Nicolaescu si-a presimtit moartea! Este marturia cutremuratoare a prietenului sau, Florin Piersic. Calm si impacat cu destinul, regizorul i-a impartasit actorului la inmormantarea lui Iurie Darie, ca i se apropie ceasul. Si ceasul a sunat in doar doua luni. Intre timp, la Targu Jiu, cavoul familiei Nicolaescu este pregatit pentru cenusa regretatului regizor.

Desi nu a fost la ceremonia de incinerare a maestrului, legendarul actor ramane cu o amintire grea, cat un mesaj de dincolo. S-a intalnit cu Sergiu Nicolaescu la inmormantarea lui Iurie Darie. Au stat unul langa altul. La un moment dat, regizorul l-a luat de brat.

Petrecerea actorilor a fost si un omagiu pentru marele regizor. I-au simtit prezenta si s-au inchinat in fata unei cariere incredibile.

Daca n-ar fi plecat Sergiu, in familia Nicolaescu, azi ar fi fost sarbatoare. Sora regizorului, Iolanda, a implinit 86 de ani.

O aparitie discreta, ca o umbra, a fost sotia regretatului regizor care s-a ferit sa faca orice comentarii. Intre timp a anuntat autoritatile din Targu Jiu ca vor depune o parte din cenusa in capela familiei.

A fi sau a nu fi incinerat. Aceasta discutie nu va muri curand. O parte dintre admiratorii regizorului au inteles alegerea maestrului. Insa exista voci din ce in ce mai acide si mai sententioase.

Barfele si zvonurile vor muri aici, in zilele noastre. Pentru generatiile urmatoare raman aproape 70 de filme si un nume. Sergiu Nicolaescu.

De Boboteaza s-a dat batalia pentru aghiasma... Care sunt planurile Primariei Capitalei pentru anul 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x