Antena Căutare

Serverele Loteriei Romane nu au functionat sambata timp de cinci ore

Serverele Loteriei Romane nu au functionat, sambata, intre orele 12.00 si 17.00, interval in care niciuna dintre cele 2.000 de filiale din toata tara ale companiei nu au putut elibera bilete pentru extragerile programate duminica, au declarat reprezentantii companiei, citati de Mediafax.

"Avem doua servere, dintre care unul nu functiona pentru ca avea ventilatorul defect. Al doilea s-a stricat la ora 12.00 si, din acel moment, agentiile loto nu au mai putut vinde bilete pentru extragerile de duminica", a spus Sorin Constatinescu, consilier de imagine al directorului general al Loteriei Romane.

Astfel, in cele cinci ore in care serverele nu au functionat, compania a inregistrat pierderi insemnate, avand in vedere ca sambata se cumpara cele mai multe bilete la Loto.

Firma de mentenanta a inceput reparatiile abia la ora 14.30, iar primul server a fost repus in functiune abia la 17.00.

Reportul la categoria I a jocului 6/49 este in prezent de peste un milion de euro, iar la Joker, de peste 2,3 milioane de euro, in urma extragerilor de joi.

FOTO: life123.com

Studentii isi iau "inteligent" notitele: inregistreaza cursurile pe smartphone!... Astazi crestinii ortodocsi o sarbatoresc pe Sfanta Parascheva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x