Serviciile funerare, indispensabile pentru conducerea cuiva drag pe ultimul drum

De foarte multe ori există posibilitatea ca moartea cuiva drag să vă ia complet prin surprindere. Șocul resimțit, dar și durerea fac aproape imposibil întreg procesul de organizare, care este extrem de detaliat și complex. Pentru a avea mai mult timp dedicat perioadei de reculegere, dar și rememorării evenimentelor frumoase care au definit întreaga relație cu persoana dragă decedată, serviciile funerare rămân cea mai la îndemână soluție.

O firmă specializată, precum agenția funerară ADYSIM se va ocupa integral de acoperirea a tot ce ține de servicii funerare. În așa fel, acest eveniment mai puțin plăcut din viața dumneavoastră se va desfășura în conformitate cu obiceiurile și tradițiile creștin-ortodoxe, la care țin atât de multe persoane din cercul de cunoștințe.

Indiferent de momentul în care a avut loc decesul, cei de la ADYSIM își prezintă disponibilitatea oricând, 24 de ore din 24 și 7 zile din 7. Dacă familia se află în București, se garantează că în aproximativ 30 de minute după momentul apelării, aceștia vor veni la domiciliul decedatului. De asemenea, se acoperă și restul teritoriul țării, la cerere.

Ca un plus, orice pachet de înmormântare se poate achita cu talonul de pensie. Eventual se poate oferi diferența de preț. Sunt mai multe oferte de acest fel din care să se poată alege, fiecare fiind gândită în așa fel încât să acopere nevoile mai multor tipuri de clienți.

Pentru cei care își pot permite, există pachete de lux, a căror cost se estimează în jurul a 5500 de lei. Dar nici cei care nu își pot permite nu sunt lăsați la o parte, dimpotrivă chiar. Pachetul social este cea mai ieftină opțiune în acest caz, situându-se undeva în jurul a 330 de lei. Pachetul economic, poate unul dintre cele mai utilizate astfel de servicii, se situează undeva în jurul a 1300 de lei.

Spre deosebire de pachetul social, în care este oferit coșciugul, crucea de lemn inscripționată și transportul sicriului la domiciliu, pachetul economic aduce câteva beneficii considerabile în plus. Se asigură în plus toaletarea persoanei decedate (îmbrăcat, spălat și bărbierit, în cazul bărbaților), precum și un doctor care să se ocupe de îmbălsămare. Un doctor va veni special pentru constatarea decesului, pentru ca mai apoi să se poată elibera fără probleme certificatul de deces.

Sunt asigurate, în plus, o parte din accesoriile funerare, precum batistele, lumânările, candelele pentru citirea stâlpilor, dar și tămâia, cărbunii și tămâierul. În cazul pachetelor care au un pachet vizibil crescut, sicriul capătă în mod vizibil un aspect mai plăcut, dar și o rezistență ceva mai mare în timp.

După cum bine s-a putut observa, o asemenea firmă, precum www.servicii-funerare-nonstop.ro asigură toate serviciile necesare conducerii pe ultimul drum a persoanelor decedate. Pentru aceștia, asigurarea calității serviciilor, dar și promptitudinea sunt chestiuni esențiale, de care sunt conștienți că sunt absolut necesare pentru ca înmormântarea să cinstească amintirea celui decedat.

În plus, sunt tot timpul disponibili, indiferent de circumstanțe! Pentru detalii suplimentare legate de serviciile oferite, accesați cu încredere site-ul agenției funerare – servicii-funerare-nonstop.ro, pentru a vă clarifica posibilele nelămuriri!

Ultimele știri