Sfâșietor! După 60 de ani de căsnicie fericită, doi bătrâni au hotărât să se sinucidă împreună. Motivul este halucinant

Bătrânii fuseseră căsătoriți timp de 60 de ani și s-au iubit cu adevărat, dar la un moment dat, cei doi  au fost de acord să-și întrerupă viața și să înceteze suferința. Cazul lor a impresionat mii de persoane. 

Poveste sfâșietoare! Doi bătrâni care au trăit timp de 60 de ani o poveste de dragoste ca în filme, au decis să se sinucidă împreună! Ce a scris bunicul în scrisoarea de adio. Te trec toți fiorii

Bătrânii fuseseră căsătoriți timp de 60 de ani și s-au iubit cu adevărat, dar la un moment dat, cei doi au fost de acord să-și întrerupă viața și să înceteze suferința. Cazul lor a impresionat mii de persoane.

Marți, poliția din Santiago de Chile a găsit un bărbat în vârstă de 94 de ani și pe soția sa morți la domiciliu. Autoritățile investighează motivul pentru care José Aedo, 94, a împușcat-o cu un glonț și și-a ucis soția sa, Blanca Sáez. Cadavrele persoanelor în vârstă, care păreau a fi fericite în fotografiile de pe Facebook, au fost găsite în ultimele ore ale zilei de către nepoata din casa în care locuiau ambii, în municipiul El Bosque, la sud de Santiago de Chile.

Eduardo Aros, comisar al Poliției de Investigații (PDI), a indicat Poliției că arma găsită în locul faptelor a fost înscrisă legal pe numele soției.

Bătrânii au lăsat o scrisoare

Cel mai ciudat lucru a fost că în casa bătrânilor a fost găsită o scrisoare în care bunicul a precizat că amândoi au luat decizia de a-și lua propria viață pentru că erau deja obosiți de a trăi și de a fi dependenți de familia lor, pe lângă faptul că soția sa era foarte bolnavă. Nepoata ei a spus că în ciuda vârstei, cuplul era întotdeauna foarte vesel și nu avea probleme între ei. Fotografiile lor pe Facebook o dovedesc din plin acest lucru.

Potrivit vecinilor și rudelor, nu există nici un istoric de violență între cei doi. Mai mult, au dus întotdeauna o viață liniștită și armonioasă "Toți oamenii sunt șocați din cauza morții ambilor, pentru că nu ne-am așteptat. Nici nu am fi putut să ne imaginăm una ca asta. Au fost zeci de ani împreună, au crescut copii și nepoți ", a spus un vecin care îi cunoștea de ani de zile.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri