Antena Căutare

Sfâșietor! O bătrână singură și bolnavă ar fi fost lăsată pe holurile unităţii medicale 26 de ore! Acuzaţii grave la Spitalul Judeţean Constanţa!

Acuzaţii grave la Spitalul Judeţean Constanţa. O femeie susţine că mama sa, în vârstă de 87 de ani, venită la urgenţe cu salvarea, a fost lăsată pe holurile unităţii medicale 26 de ore.

Acuzaţii grave la Spitalul Judeţean Constanţa. O femeie susţine că mama sa, în vârstă de 87 de ani, venită la urgenţe cu salvarea, a fost lăsată pe holurile unităţii medicale 26 de ore.

Bătrâna s-a simţit foarte rău în a doua noapte a anului. Pacienta a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din Constanţa, însoţită de fiica ei. Femeia susţine că de când au ajuns la urgenţe ar fi avut parte doar de jigniri şi tratament necorespunzător din partea cadrelor medicale.

Dar calvarul nu s-ar fi oprit aici. Ar fi urmat ore bune de aşteptare pentru investigaţii, susţine familia femeii.

Conducerea unităţii sanitare a declanşat însă o anchetă după ce familia pacientei a postat pe o reţea de socializare imagini în timp ce bătrâna aştepta sa fie tratată pe holurile de la urgenţe. Anchetă este şi la Consiliul Judeţean, de care aparţine spitalul.

Familia bătrânei este însă hotărâtă să dea în judecată Spitalul Judeţean Constanţa. Acum, femeia este internată pe Secţia de Terapie Intensivă, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte evolutia stării sale de sănătate.

România, cuprinsă de un val de aer siberian! Se vor înregistra temperaturi de minus 26 grade Celsius!... Meteorologii avertizează! E COD GALBEN de viscol, ninsoare și polei. Zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x