Antena Căutare

Sfaturi de la Titi Aur pentru soferii care infrunta iarna

Iarna, masina ii conduce pe unii soferi, in loc sa fie invers. Rotile aluneca parca de capul lor, iar directia nu vrea sa asculte deloc. Scenariul unui accident care asteapta sa se produca poate fi insa usor evitat, daca sunt respectate cateva sfaturi simple. Campionul Titi Aur are sfaturi pentru cei care se-ncumeta sa infrunte iarna, la volan.

Asa arata si suna inceputul unui accident pe timp de iarna. Iar cauzele principale sunt ca nu stim sa pastram distanta si, mai ales, sa franam corect.

Franarea implica, insa, sa te si afli la drum. Iar pe sosea apar alte situatii neplacute.

Un detaliu poate mai putin cunoscut este acela ca iarna masinile tind sa devina mult mai silentioase. Si nu e neaparat un lucru bun.

Totodata, studiile arata ca farurile aprinse permanent fac ca o masina sa fie vazuta cu 3 secunde mai devreme decat una cu luminile stinse. Una peste alta, ideal ar fi sa aveti mai multa rabdare si mai putini nervi. Si, la fel de important, sa va echipati masina asa cum trebuie pentru sezonul rece.

Care sunt gadgeturile preferate ale gospodinelor... 12 barbati s-au luptat cu cel mai mare porc! Afla cat cantarea animalul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x