Antena Căutare

Shanghai: Udrea lanseaza noul brand turistic sub sloganul "Explore the Carpathian garden"

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va lansa, joi, la Shanghai, noul brand turistic al Romaniei. Noul slogan, care va fi cel mai probabil "Explore the Carpathian garden", invita turistii sa exploreze "gradina carpatica" prin culori vii care amintesc de natura, soare si litoral.



Brandul contine si un element grafic. Acesta este pozitionat in partea dreapta si este asemanator unei frunze care aluneca pe o apa curgatoare.

Conform surselor citate, sloganul "Explore the Carpathian garden" este plasat in partea de jos a imaginii si este scris intr-un font mai comun, inclinat spre dreapta. Si pentru acesta s-a folosit tot o nuanta de verde, in timp ce fundalul este unul alb.

Noul brand turistic al Romaniei urmeaza sa fie lansat joi la Shanghai, la ora 15:30 (ora locala), cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei la Expozitia Mondiala 2010.

Potrivit unui comunicat al MAE, la eveniment vor participa, alaturi de ministrii Elena Udrea si Teodor Baconschi, si fostii mari sportivi Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi.

Crearea si promovarea brandului turistic, finantate din fonduri europene, fac parte dintr-un proiect de promovare a potentialului turistic al Romaniei, pentru care sunt alocati 75 milioane de euro pana la finalul anului 2013.

Catastrofa de la Fundata: "Termica", vinovatul cel mai probabil... Romania nu va rata integrarea in Schengen din cauza tiganilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x