Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Fără permis și cu mașina incendiată. Un bărbat și-a dat foc la autoturism, în semn de protest, chiar în fața Poliției

Un bărbat din județul Constanța și-a incendiat mașina pentru că a primit prea multe amenzi de la oamenii legii.

poliția rutieră

adevarul.ro

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut după ce, marţi după-amiază, şi-a incendiat autoturismul în faţa sediului Serviciului Rutier Constanţa. Bărbatul era nemulţumit pentru că a fost sancţionat contravenţional de mai multe ori de poliţişti în ultimii ani, iar azi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare, conform Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că bărbatul, care este din localitatea 23 August, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Miercuri, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propuneri legale corespunzătoare.

„Marţi, în jurul orei 13.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul I.C. Brătianu, în faţa sediului Serviciului Rutier Constanţa, are loc un incendiu la un autoturism. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de poliţiştii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani şi-ar fi incendiat autoturismul”, a informat IPJ, citat de Agerpres.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că, în perioada 2016-2020, bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional de şapte ori de poliţiştii rutieri, iar în cursul zilei de marţi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare. Amenzile i-au fost date pentru contravenţii precum nefolosirea centurii de siguranţă, viteză excesivă, dar şi pentru expirarea valabilităţii inspecţiei tehnice a maşinii. Conform sursei citate, bărbatul şi-ar fi stropit autoturismul cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, poliţiştii găsind în interiorul autovehiculului un recipient cu miros specific de combustibil.

Recomandari